چای سیاه
...
چای ممتاز خارجی
چای ممتاز عطری
برگاموت گیاهی کمیاب از خانواده مرکبات بوده که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی، خوش عطر و بو و باطراوت است و در ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت میشود. اسانس برگاموت مورد استفاده در چای عطری گوزل بسیار باکیفیت مختص این مجموعه میباشد تا دلپذیرترین رایحه سرحال کننده و طعم را به چای بیافزاید که به کاهش کلسترول و قند خون کمک میکند و با کمک به هضم غذا معده ناراحت را تسکین میدهد. چای سیاه ممتاز عطری گوزل از سیلان بصورت خالص و دستچین از سه برگ اول مزارع منتخب در کوهستان های منطقه kandy در ارتفاعات 1500 متر تحت بادهای ملایم و هوای خنک که از روی بوته ها عبور میکنند با رنگ چای بسیار قوی و طعم عالی تحت کنترل tea taster گوزل بدون افزودن هرگونه رنگ و اسانس افزودنی تهیه میگردد که دارای طعم گس و عطر بسیار تازه و رنگ بسیار شفافی می باشد. با توجه به اهمیت بالای سلامت مصرف کننده برگهای چای مورد استفاده تحت آزمایش های دقیق قرار میگیرند تا بدون فلزات سنگین و آفت کش باشد. چای با کیفیت به دلیل داشتن کافئین خستگی را کم کرده و آرامبخش است و سردرد ناشی از خستگی روزانه را از بین میبرد. پاکت چند لایه درون جعبه و سلفون کشی روی جعبه ها جهت حفظ کیفیت و محافظت از برگهای چای در برابر رطوبت و بو و آلودگی محیط می باشد.
چای سیلان
چای سیاه سیلان گوزل بصورت خالص و دستچین از سه برگ اول مزارع منتخب در کوهستان های مناطق Dimbula، Nuwara Eliya و Uva سریلانکا در ارتفاعات بالای 1700 متر که با بادهای تند و بارانهای موسمی آبیاری میشوند تحت کنترل tea taster گوزل بدون افزودن هرگونه رنگ و اسانس افزودنی تهیه میگردد و به دلیل خنک تر بودن هوا برگ های جوان نسبتا ریزی در بوته چای جوانه زده و رشد میکنند. هر کدام از این مناطق فصل برداشت مناسب خود را دارند تا در تمام طول سال بهترین کیفیت چای به مشتری ارایه گردد. از چای حاصل از مناطق کم ارتفاع و کم کیفیت به هیچ وجه درترکیب استفاده نمی گردد و در نتیجه دارای عطر و طعم بسیار تازه و رنگ بسیار شفافی می باشد. با توجه به اهمیت بالای سلامت مصرف کننده برگهای چای مورد استفاده تحت آزمایش های دقیق قرار میگرند تا بدون فلزات سنگین و آفت کش باشد. چای با کیفیت به دلیل میزان پلی فنول و کافئین بالاتر خستگی را کاهش می دهد و آرامبخش است و میتواند سردرد ناشی از خستگی روزانه را از بین ببرد. پاکت چند لایه درون جعبه و سلفون کشی روی جعبه ها جهت محافظت از برگهای چای در برابر رطوبت و بو و آلودگی محیط می باشد تا کیفیت چای تا زمانی که به دست مشتری می رسد حفظ گردد.
چای ممتاز عطری مخصوص
برگاموت گیاهی کمیاب از خانواده مرکبات بوده که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی، خوش عطر و بو و باطراوت است و در ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت میشود. اسانس برگاموت مورد استفاده در چای عطری گوزل بسیار باکیفیت مختص این مجموعه میباشد تا دلپذیرترین رایحه سرحال کننده و طعم را به چای بیافزاید که به کاهش کلسترول و قند خون کمک میکند و با کمک به هضم غذا معده ناراحت را تسکین میدهد. چای سیاه ممتاز عطری گوزل از سیلان بصورت خالص و دستچین از سه برگ اول مزارع منتخب در کوهستان های مناطق Dimbula، Nuwara Eliya و Uva در ارتفاعات بالای 1700 متر که با بارانهای موسمی آبیاری میشوند با رنگ چای بسیار قوی و طعم عالی تحت کنترل tea taster گوزل بدون افزودن هرگونه رنگ و اسانس افزودنی تهیه میگردد که دارای طعم گس و عطر بسیار تازه و رنگ بسیار شفافی می باشد. با توجه به اهمیت بالای سلامت مصرف کننده برگهای چای مورد استفاده تحت آزمایش های دقیق قرار میگیرند تا بدون فلزات سنگین و آفت کش باشد. چای با کیفیت به دلیل داشتن کافئین خستگی را کم کرده و آرامبخش است و سردرد ناشی از خستگی روزانه را از بین میبرد. پاکت چند لایه درون جعبه و سلفون کشی روی جعبه ها جهت حفظ کیفیت و محافظت از برگهای چای در برابر رطوبت و بو و آلودگی محیط می باشد
چای کیسه ای عطری
برگاموت گیاهی کمیاب از خانواده مرکبات بوده که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی، خوش عطر و بو و بسیار باطراوت است و در ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت میشود. اسانس پوست میوه برگاموت دارای بوی سرحال کننده بوده و به کاهش کلسترول و قند خون کمک میکند. اسانس برگاموت مورد استفاده در چای کیسه ای عطری گوزل بسیار باکیفیت مختص این مجموعه میباشد که تحت شرایط کنترل شده به برگ چای نفوذ کرده و با چای CTC مخلوط میگردد. برای تولید چای کیسهای سیاه گوزل بصورت خالص از CTC باکیفیت سیلان استفاده میگردد که فقط از چیده شدن جوانه و جوانترین دو برگ اول چای با دست که خوش عطرترین، خوشمزهترین و با طراوتترین قسمت بوته چای میباشد استفاده میگردد و هیچگونه رنگ و اسانس به چای افزوده نمیشود. چای CTC به روش برش، پاره کردن و فردادن برگ چای تولید می شود که در نتیجه آن سطح تماس برگ چای با آب بسیار زیاد شده و در نتیجه سریع دم میکشد و هیچگونه پودر و خاک چای در چای کیسه ای گوزل استفاده نمیگردد. فیلتر کاغذی مورد استفاده در تولید چای کیسهای خورجینی گوزل از الیاف بوته مانیلا (آباکا) استفاده میشود که کاملا طبیعی بوده و هیچ نوع مواد شیمیایی در آن استفاده نمی گردد.
چای کیسه ای عطری پوشش دار
برگاموت گیاهی کمیاب از خانواده مرکبات بوده که میوه آن به اندازه پرتقال و به رنگ زرد لیمویی، خوش عطر و بو و بسیار باطراوت است و در ایتالیا و فرانسه به صورت تجاری کشت میشود. اسانس پوست میوه برگاموت مورد استفاده در چای کیسه ای عطری گوزل بسیار باکیفیت مختص این مجموعه میباشد که تحت شرایط کنترل شده به برگ چای نفوذ کرده و با چای CTC مخلوط میگردد. برای تولید چای کیسهای سیاه گوزل بصورت خالص از CTC باکیفیت سیلان استفاده میگردد که فقط از چیده شدن جوانه و جوانترین دو برگ اول چای با دست که خوش عطرترین، خوشمزهترین و با طراوتترین قسمت بوته چای میباشد استفاده میگردد و هیچگونه رنگ و اسانس به چای افزوده نمیشود. پوشش سه لایه چای کیسهای خورجینی باعث حفاظت از عطر، طعم و کیفیت چای بویژه بعد از باز کردن جعبه میگردد که مناسب استفاده در مکان های عمومی همچون رستوران جهت رعایت بهداشت و مناسب استفاده با زمان مصرف طولانی بعد از باز کردن جعبه جهت حفظ کیفیت چای میباشد. فیلتر کاغذی مورد استفاده در تولید چای کیسهای خورجینی گوزل از الیاف بوته مانیلا (آباکا) استفاده میشود که کاملا طبیعی بوده و هیچ نوع مواد شیمیایی در آن استفاده نمی گردد.
چای کیسه ای سیاه
برای تولید چای کیسهای سیاه گوزل بصورت خالص از CTC باکیفیت سیلان استفاده میگردد که فقط از چیده شدن جوانه و جوانترین دو برگ اول چای با دست که خوش عطرترین، خوشمزهترین و با طراوتترین قسمت بوته چای میباشد استفاده میگردد و هیچگونه رنگ و اسانس به چای افزوده نمیشود. چای CTC به روش برش، پاره کردن و فردادن برگ چای تولید می شود که در نتیجه آن سطح تماس برگ چای با آب بسیار زیاد شده و در نتیجه سریع دم میکشد و هیچگونه پودر و خاک چای در چای کیسه ای گوزل استفاده نمیگردد. در صورت استفاده از CTC تولید شده از برگ درشت و کم کیفیت، با وجود اینکه رنگ زیادی خواهد داشت طعم چای برخلاف گسی تلخ شده و از کیفیت طبخ چای شدیداً کاسته می شود و بدلیل درشت بودن برگ وجود فلزات سنگین اجتناب ناپذیر میباشد. فیلتر کاغذی مورد استفاده در تولید چای کیسهای خورجینی گوزل از الیاف بوته مانیلا (آباکا) استفاده میشود که کاملا طبیعی بوده و هیچ نوع مواد شیمیایی در آن استفاده نمی گردد و نخ مورد استفاده نیز از کتان خالص تهیه می شود و از نخهای پلاستیکی استفاده نمیگردد. جعبه بستهبندی چای کیسهای نیز از مقوای ایندربورد به دلیل کیفیت بسیار بالای آن تهیه میگردد.
چای کیسه ای سیاه پوشش دار
برای تولید چای کیسهای سیاه گوزل بصورت خالص از CTC باکیفیت سیلان استفاده میگردد که فقط از چیده شدن جوانه و جوانترین دو برگ اول چای با دست که خوش عطرترین، خوشمزهترین و با طراوتترین قسمت بوته چای میباشد استفاده میگردد و هیچگونه رنگ و اسانس به چای افزوده نمیشود. پوشش سه لایه چای کیسهای خورجینی باعث حفاظت از عطر، طعم و کیفیت چای بویژه بعد از باز کردن جعبه میگردد که مناسب استفاده در مکان های عمومی همچون رستوران جهت رعایت بهداشت و مناسب استفاده با زمان مصرف طولانی بعد از باز کردن جعبه جهت حفظ کیفیت چای میباشد. چای CTC به روش برش، پاره کردن و فردادن برگ چای تولید می شود که در نتیجه آن سطح تماس برگ چای با آب بسیار زیاد شده و در نتیجه سریع دم میکشد و هیچگونه پودر و خاک چای در چای کیسه ای گوزل استفاده نمیگردد. فیلتر کاغذی مورد استفاده در تولید چای کیسهای خورجینی گوزل از الیاف بوته مانیلا (آباکا) استفاده میشود که کاملا طبیعی بوده و هیچ نوع مواد شیمیایی در آن استفاده نمی گردد و نخ مورد استفاده نیز از کتان خالص تهیه می شود و از نخهای پلاستیکی استفاده نمیگردد. جعبه بستهبندی چای کیسهای نیز از مقوای ایندربورد به دلیل کیفیت بسیار بالای آن تهیه میگردد.
چای کیسه ای سیاه هرمی
برای تولید چای کیسهای هرمی سیاه گوزل از چای خالص سیلان استفاده میگردد. فیلتر مورد استفاده از نشاسته ذرت و کاملا گیاهی بوده و برای تولید از تکنولوژی اولتراسونیک بدون نیاز به چسب و منگنه استفاده میگردد و طرح تیبگ هرمی نیز امکان استفاده از برگهای کامل سیلان با دم کشیدن کامل و خروج کامل طعم و رنگ را میدهد. چای سیاه سیلان بصورت خالص و دستچین از سه برگ اول مزارع منتخب در کوهستان های مناطق Dimbula، Nuwara Eliya و Uva در ارتفاعات بالای 1700 متر که با بادهای تند و بارانهای موسمی آبیاری میشوند تحت کنترل tea taster گوزل بدون افزودن هرگونه رنگ و اسانس تهیه میگردند و این مناطق بدلیل خنکتر بودن برگهای نسبتا ریزی دارند. از چای حاصل از مناطق کم ارتفاع و کم کیفیت به هیچ وجه درترکیب استفاده نمی گردد و در نتیجه دارای عطر و طعم بسیار تازه و رنگ بسیار شفافی می باشد. با توجه به اهمیت بالای سلامت مصرف کننده برگهای چای مورد استفاده تحت آزمایش های دقیق قرار میگرند تا بدون فلزات سنگین و بدون آفت کش باشد. چای با کیفیت به دلیل میزان پلی فنول و کافئین بالاتر خستگی را رفع میکند و آرامبخش است و میتواند سردرد ناشی از خستگی روزانه را از بین ببرد.
چای کیسه ای سیاه عطری هرمی
برای تولید تیبگ هرمی سیاه عطری گوزل از چای خالص سیلان استفاده میگردد. فیلتر مورد استفاده از نشاسته ذرت و کاملا گیاهی بوده و برای تولید از تکنولوژی اولتراسونیک بدون نیاز به چسب و منگنه استفاده میگردد و طرح تیبگ هرمی نیز امکان استفاده از برگهای کامل سیلان با دم کشیدن کامل و خروج کامل طعم و رنگ را میدهد. اسانس پوست میوه برگاموت مورد استفاده در چای کیسه ای عطری گوزل بسیار باکیفیت مختص این مجموعه میباشد که تحت شرایط کنترل شده به برگ چای نفوذ کرده و با چای سیلان مخلوط میگردد. چای سیاه سیلان بصورت خالص و دستچین از سه برگ اول مزارع منتخب در کوهستان های مناطق Dimbula، Nuwara Eliya و Uva در ارتفاعات بالای 1700 متر که با بادهای تند و بارانهای موسمی آبیاری میشوند تحت کنترل tea taster گوزل بدون افزودن هرگونه رنگ و اسانس تهیه میگردند و این مناطق بدلیل خنکتر بودن برگهای نسبتا ریزی دارند. با توجه به اهمیت بالای سلامت مصرف کننده برگهای چای مورد استفاده تحت آزمایش های دقیق قرار میگرند تا بدون فلزات سنگین و بدون آفت کش باشد. چای با کیفیت به دلیل میزان پلی فنول و کافئین بالاتر خستگی را رفع میکند و آرامبخش است و میتواند سردرد ناشی از خستگی روزانه را از بین ببرد.